Brightening Body Scrub

(1 customer review)

RM30.00

or 3 payments of RM10.00 with

Earn 3 points upon purchasing this product.

Clear
Use up to 30000 points to purchase this product!
SKU: BBS Category:

BRIGHTENING BODY SCRUB
Berat : 400g

The Best untuk Korang yang ada Masalah:
🧼Badan berbau
🧼Badan berdaki
🧼Kulit badan kasar & kusam

🥰Good news for you!
Sekarang, body scrub Temyracle didatangkan dengan formulasi baru yang menjadikan tekstur body scrub lebih smooth and it comes with 3 new exciting flavours iaitu Watermelon, Honeydew & Temy’s Fav.

💫Here’s a guide on how to choose the best flavour for you:

Of course ketiga tiga flavour body scrub ni best dan wangi. Yang tu korang jangan risau. But, here’s a little guide for you:
🍉Watermelon – bau sweet macam watermelon. Tapi versi manis manis
🍈Honeydew – bau honeydew. Pun manis jugak. Korang suka lah kan bau maneh maneh camni.
💎Temy’s Fav – ni bau favourite founder Temyracle, Temy. Bau dia have have macam kat spa gitew.

Ingat!
❇Guna 2-3 kali seminggu je tau supaya kulit kita boleh generate sel baru dengan teratur.
❇Jangan scrub di kawasan luka.

Kandungan:
Pure Mineral Salt, Vitamins E, Glycerin, Organic Soap Base, Fragrance & Natural Colouring

Weight N/A
Scents

Honeydew, Watermelon, Temys Fav

1 review for Brightening Body Scrub

  1. fruity elle

    I suka sangat Yellow!! Macam mandi mangga.. The scrub auto melt bila addon water, love it coz tak rough on my skin. Very addictive.

Earn 10 points by reviewing this product.
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    whatsapp us!
    We’re here to help you!
    ZHBEAUTE
    Bello Tinkerbells! how can we help you? 💕