Sale!
Hair serum

Anti-frizz Hair Serum

(5 customer reviews)

RM18.00

or 3 payments of RM6.00 with

Earn 2 points upon purchasing this product.

Clear
Use up to 18000 points to purchase this product!
SKU: FFS Category:

Q: Apa Ingredient Dalam Serum Ni?

A:

Cyclomethicone – Memberi Kelembutan Bak Sutera, Rasa Licin Dan Menjadikan Rambut Lembut Luar Biasa Apabila Basah.

Cyclopentasiloxane – Memberi Kelembutan Dan Kilauan Sinar Pada Rambut. Bertindak Sebagai Conditioner. Membaiki Tekstur Rambut Yang Telah Rosak Dari Bahan Kimia.

Perfume – Wangian Yang Menusuk Kalbu, Lembut Dan Digemari Ramai.

Vitaman E – membantu stimulasi kapilari rambut sihat sejurus sirkulasi darah di kulit kepala akan meningkat dan mendorong pertumbuhan rambut yang sihat dan kuat. Mengandungi antioksidan yang efektif mencegah uban pramatang. Bertindak sebagai konditioner yang menjadikan rambut berkilau bersinar dan lebih kuat.

Minyak zaitun (olive oil) – kandungan protein dan vitamin tinggi membantu melembabkan rambut, meluruskan rambut, melembutkan rambut, menghilangkan kutu dan uban dan membantu pertumbuhan rambut.

Grapeseed oil- Grapeseed oil bagus untuk penjagaan rambut kerana diperkaya dengan vitamin E, sangat bagus untuk pertumbuhan rambut dan kesihatan. Kandungan penuh protein, minerals dan linoleic acid banyak memberi kebaikan kepada rambut termasuklah menampakkan rambut menjadi shiny tapi tak berminyak.

Castor oil- Castor oil mengandungi natural antibakteria dan anti fungal yang diperkaya dengan Vitamin E, minerals, proteins dan omega 6 & 9 asid lemak yang bagus untuk rambut.

Weight 0.5 kg
Quantity

1 bottle

5 reviews for Anti-frizz Hair Serum

  1. Tok rambut lebat

    Best tauke, rambut aq lebat lepas pakai serum tauke. Serum tauke mantap. Ini macamπŸ‘

  2. NaraEmjayyy

    Very cheap for a great results! Affordable and high quality πŸ‘πŸ»

  3. eika

    love sangat dengan this serum! rambut jadi lembut, jadi lebat, wangi sentiasa & tahan lama. love love love πŸ˜β€οΈβ€πŸ”₯

  4. kimin

    rambut jadi lembut lepas pakai tapi kalau rambut jenis kering guna atas rambut lembap for best results. above all, best pakai!!

  5. Nur Fareesha Hana (verified owner)

    Suka bau diaa mcm bau babyπŸ‘€ Rambut lembut dan mudah dan sikat takde kusut kusut dah! Worth to buyπŸ’—πŸ’—

Earn 10 points by reviewing this product.
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    whatsapp us!
    We’re here to help you!
    ZHBEAUTE
    Bello Tinkerbells! how can we help you? πŸ’•