SHOP BEST SELLERS

Some love from our customers

say no more daki bila ada body scrub dari @TemyracleHq I guna yang Temy's fav tu wangi gila weh pakai harini esok still bau lagi then adik i tanya pakai apa sebab dia tak nampak something new pun dalam shower mestilah tak nampak sebab i sorok dalam bilik

Mir | houseoflocal Twitter

Saya. Approve. Zarzou. Serum. SELAMA NI KAN. Tiap kali keluar review pasal zarzou mesti aku cam. Yekeeeee serum ni. Macam hype lebih je. SEKALI SENDIRI PAKAI. AMBIK KAU. MEMANG KENA REPEAT JE LA WOI. my parut so far yg lama semua pudar, parut baru je banyak. And bumps? Hilang~

Aina Alisha Tiwtter